Hondenauto

U bent op zoek naar het meest geschikte vervoermiddel voor uw (werk-)hond of meerdere honden? Dan bent U bij ons aan het juiste adres. Wij: dat zijn MKB Autobeheer en Hondenauto.nl.

U gaat met ons vrijblijvend een gesprek aan over wat U graag zou willen. In dat gesprek reiken wij U dan oplossingen aan. Bent U enthousiast en wil U met ons verder, dan maken wij gezamenlijk een Stappenplan met een daarbij behorend prijskaartje, dat loopt tot en met het kant en klaar afleveren van de auto die voldoet aan al Uw wensen.

De eerste stap is vaak de keus van de auto. Wij kunnen hierbij in 't groot denken zoals vervoer per busje, of kleiner, zoals een 'van' of - gewoon - een personenauto. Wij leveren indien gewenst splinternieuwe auto's, maar U kunt bij ons ook terecht voor een passende occasion met geel of grijs kenteken. Ons zoekgebied is veel groter dan alleen Nederland. Wij hebben contacten en expertise in vrijwel alle westerse Europese landen en het vervoer naar Nederland. Alle keuringen en betalen van belastingen enzovoorts nemen wij U uit handen. Ook een bijpassende verzekering, die gebaseerd is op de waarde van de auto én van de complete inbouw kunnen wij voor U verzorgen. Dan volgt de inbouw zoals we dat in het Stappenplan hebben besproken. De inbouw wordt gerealiseerd door Hondenauto.nl. Daar wordt alles passend en handgemaakt met alleen de allerbeste materialen ingebouwd, waarop wij een jarenlange garantie kunnen geven. Als U dat wenst verzorgen wij de bijpassende RDW-goedkeuring, zoals dat is vereist bij sommige vormen van (professioneel) hondenvervoer. Ook een eventuele bestickering van Uw auto brengen wij aan.

Is het Uw wens om één hond te vervoeren? Of twee? Of veel meer, zoals een Hondenuitlaatservice dat doet? Wij bieden U alle oplossingen en wij zijn pas tevreden als U dat ook bent.

Wie zijn wij? Wij zijn Remco Souwer van MKB-Autobeheer.nl en Rob van der Linden van Hondenauto.nl. Wij zijn allebei al jarenlang bekend met werkhonden en het vervoer ervan. Vanwege onze eigen, specifieke vakterreinen werd het idee geboren om de handen ineen te slaan en onze vakkennis gezamenlijk aan te wenden om een compleet product in de markt te zetten: het meest ideale hondenvervoer, compleet op maat gemaakt naar de wensen van de klant.