Wie zijn wij

MKB Autobeheer is ontstaan uit de praktijkervaring van MKB’ers die vaak met allerlei vragen naar ons toe kwamen om advies in te winnen over allerhande zaken betreffende het wagenpark. Als ervaren rotten in het autovak kennen wij alle ins en outs en passen die nu toe aan de andere kant van de lijn.
Het autobloed stroomt ons door de aderen en na de IVA in Driebergen hebben wij verschillende functies gehad bij dealerbedrijven waarna we beiden actief zijn geweest als zelfstandig ondernemer in de universele autobranche.
Onze ervaring strekt zich uit in alle facetten, onderdelen, werkplaats, verzekering, aan- en verkoop.
Door deze ervaring te bundelen met het meest uitgebreide software-pakket uit de branche zijn wij in staat het wagenpark voor de MKB-er zo efficiënt mogelijk in te richten.

Met de ervaring van die wij door de jaren heen hebben opgedaan in alle facetten van het autovak zijn wij in staat alle onderdelen van een wagenpark binnen een organisatie te optimaliseren.
Met behulp van de meest uitgebreide software op het gebied van wagenparkbeheer, monitoren wij brandstofverbruik, onderhoudskosten en schades waardoor wij snel kunnen bijsturen waar nodig.
Naast deze theoretische overzichtelijkheid bieden wij ontzorging van het aan-en verkooptraject.
Door onze jarenlange ervaring in de commerciële tak van het autovak zijn wij in staat een maximaal voordeel te behalen bij de aankoop van nieuwe of gebruikte auto’s en halen wij het maximale uit de verkoop van overbodige auto’s. Buiten het financiële voordeel heeft u zelf geen omkijken naar het hele traject en bespaart u uzelf kostbare tijd die u kunt gebruiken voor uw eigen core-business.

Nieuws
Welkom op de website van MKB Autobeheer!