Beheer

Elke bedrijfsvoering maakt gebruik van vervoer, de doelen die u als ondernemer wilt realiseren zijn daarom mede afhankelijk van een goed gebalanceerd wagenpark.
Grote bedrijven met volledig zelfstandig opererende afdelingen op het gebied van HR, Finance en wagenparkbeheer hebben op al deze afdelingen gespecialiseerde mensen werken, voor een MKB bedrijf is dat niet haalbaar en worden deze afdelingen vaak gebundeld en door 1 persoon gedaan die van alles enige kennis heeft maar geen specialist is.

De directie en assistent die het wagenpark intern regelen komen voor veel vragen te staan, gaat u kopen of leasen, wat als de garage belt dat er een grote reparatie uitgevoerd dient te worden of als een medewerker betrokken raakt bij een aanrijding……….
Als u op zoek bent naar een professionele partner voor al deze vraagstukken dan helpen de adviseurs van MKB Autobeheer u graag verder.

De besparing die wij realiseren is hoger dan de kosten voor extern beheer.
U betaalt een vast bedrag per auto per maand, ongeacht de hieruit voortvloeiende werkzaamheden..

Wij kunnen u gehele wagenpark in beheer nemen maar natuurlijk ook onderdelen hiervan.

Voordelen van extern beheer:

Door onze zeer uitgebreide software zijn wij in staat uw wagenpark zeer goed te monitoren en bij te sturen waar nodig. Uw personeel kan zich bezighouden met de kerntaken van zijn of haar functie en wordt niet opgezadeld met vervelende vraagstukken betreffende het wagenpark.

Nieuws
Welkom op de website van MKB Autobeheer!